Viering 12,5 jarig jubileum: Winkelcentrum De Saen laat langverwacht feest los op 9 september!
Na een lang uitstel als gevolg van de corona-pandemie, is Winkelcentrum De Saen er helemaal klaar voor om groots uit te pakken ter gelegenheid van haar 12,5 jarig jubileum. Ondanks de uitdagingen hebben het bestuur en de winkeliers/ondernemers niet stilgezeten.

Samen met alle betrokken winkeliers is er besloten om de klanten te bedanken voor hun onverminderde steun en om nieuwe gezichten te verwelkomen. Op 9 september, van 11.30 tot 20.00 uur, zal het winkelcentrum bruisen van activiteiten voor jong en oud.

Het feest begint meteen om 11.30 uur met de start van de spannende spelshow “Kraak de Kluis”. Door simpelweg je kassabon in te leveren bij de presentator van de spelshow, maak je kans op mooie prijzen. Deze interactieve uitdaging betrekt iedereen en de sleutel om de kluis te kraken zit wellicht in jouw handen!

Maar dat is nog niet alles. De onnavolgbare Shopping Ladies, Natasja en Francien, zullen op jacht gaan naar de beste deals. Wees voorbereid, want voor deze kortingen gaan ze tot het uiterste!

Ook de jongsten worden niet vergeten. Vanaf 13.00 uur kunnen kinderen zich de hele middag vermaken met schmink, ballonfiguren en een betoverende goochelshow, terwijl ze genieten van suikerspin en popcorn. En er is zelfs een kleurwedstrijd voor kinderen met leuke prijzen! Deze kleurplaat kan je ophalen bij alle winkels. Lever jouw mooiste creatie voor 6 september in bij Limburgia of 1 van de andere winkels.

Vanaf 15.30 uur worden de festiviteiten naar een hoger niveau getild met verschillende optredens en opent de horeca haar deuren voor drankjes en hapjes. Optredens van onder andere het Gewoon Hazes koor, Robert Leroy en Marcel Kramer staan op het programma. Dit wordt een groot feest dat je simpelweg niet mag missen!

Kom op 9 september van 11.30 tot 20.00 uur naar Winkelcentrum De Saen en vier met ons mee!

Geen evenementen gevonden!