Hizi Hair

‘Wat voor zaak je ook hebt, het draait altijd om persoonlijke aandacht.’

Nederland telt 57 Hizi Hair-zaken. Drie ervan zijn in handen van franchisenemer Anne-Christien van Beekhuizen (1968). Naast Saendelft runt zij die in Castricum en Soest.

De naam Hizi is een verbastering uit het Engels van He/She en geeft aan dat mannen én vrouwen er terecht kunnen.
Door van Beekhuizens aderen stroomt ondernemersbloed. Haar vader had een slagerij en van jongsaf leerde zij denken als een ondernemer. Wat kost iets? Wat levert het op? Welke prioriteiten moet je stellen? Samen met haar man voerde ze jarenlang een scharrelslagerij. ‘Altijd koud, vroeg op, veel schoonmaken. Daar heb ik hard leren werken.’

Het is bij Hizi Hair alsof je bij de vroegere dorpskapper naar binnen stapt, alleen dan in een modern jasje. Niks afspraken: je merkt wel of je moet wachten. Wie dat wil, maakt een praatje, pakt een tijdschrift of de laptop. Er is lekkere koffie en thee. Alle klanten krijgen een heerlijke hoofdhuid/wasmassage, terwijl de klant heerlijk geniet van onze massage stoel.

‘Dit is één van onze services. Zonder afspraken verlopen de dagen verrassender. Je hebt niet altijd dezelfde agenda. Bovendien onthaast het onze klanten. Wat voor zaak je ook hebt, het draait altijd om persoonlijke aandacht’, zegt van Beekhuizen.
‘Het fijne van drie zaken hebben is dat je ze altijd vergelijkt en dat houdt je scherp.’

 

Details

AdresKaaikhof 19
Telefoon075 – 657 35 70
WebsiteHizi Hair

 

 

 

Openingstijden

Maandag08:30 – 18:00 uur
Dinsdag08:30 – 18:00 uur
Woensdag08:30 – 18:00 uur
Donderdag08:30 – 20:00 uur
Vrijdag08:30 – 20:00 uur
Zaterdag08:00 – 17:00 uur
Zondag – 

 

Alle winkels