Plus DierenKliniek

Diagnose en behandeling
PlusDierenkliniek Saendelft van dierenarts Christel Baltus en haar team is uitgerust met alle benodigdheden voor een moderne praktijk. Door de uitgebreide operatiemogelijkheden met zuurstof en bewaking, 2 behandelkamers en een opname met infuuspomp en zuurstofkooi kunnen wij uw dier zo optimaal mogelijk helpen. Dankzij in-huis bloedonderzoeks-apparatuur, röntgen en echo hebben we ook alle middelen in huis om de juiste diagnose te stellen. We werken op afspraak, dus geen lange wachttijden. Het team is erop gericht om samen met de eigenaar de beste zorg te bieden aan huisdieren. Goede communicatie met eigenaar en aandacht voor de leefomstandigheden van het huisdier zijn daarbij erg belangrijk.

Knagers en vogels
Dierenarts Christel Baltus heeft, naast jarenlange ervaring met katten- en hondengeneeskunde, zich de afgelopen paar jaar extra bekwaamd in de geneeskunde van konijnen, knaagdieren en vogels. Door de vele nascholingen, het meelopen met vogelspecialisten en de ervaringen in de praktijk (o.a. PlusDierenkliniek De Saen) is zij inmiddels zeer deskundig voor al deze diersoorten. Daarnaast werken in de praktijk vier ervaren para-veterinairen: Monique, Daniëlle, Amy en Anique. De gediplomeerde assistentes kunnen u adviseren over diervoeding, vlooien, ontworming en diergezondheid. Daarnaast kunt bij hen terecht voor nagels knippen, chippen van uw huisdier en herhalingsinjecties. Ook zijn ze opgeleid om infusen te geven, dieren te chippen, dieren met suikerziekte te begeleiden of bloed af te nemen.

Gemakkelijk
De praktijk zit centraal in de wijk Saendelft en is daardoor gemakkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid direkt voor de deur. Plusdierenkliniek Saendelft heeft ruime openingstijden inclusief drie avonden. U kunt iedere dag terecht voor het afhalen voor voer of medicijnen en het maken van afspraken, ook op zaterdag. Buiten de openingstijden is er een goede dienstregeling voor spoedpatiënten met onder meer de andere Plusdierenklinieken in de Zaanstreek: de Saen-Zaandam en Westerwatering. Zo bieden wij 7 dagen per week hoogstaande spoedhulp. Uw dier is dan in de vertrouwde handen van onze eigen dierenartsen met de beschikking over uw dossier.

Plusdierenklinieken: Beter in goede handen!

 

 

(Wij werken uitsluitend op afspraak. Buiten deze openingstijden is voor spoedgevallen een dierenarts te bereiken, het nummer staat vermeld op ons antwoordapparaat)

Details

AdresKaaikhof 32
Telefoon088 – 343 73 43 
WebsitePlusdierenklinieken.nl

 

 

 

 

 

Openingstijden

Maandag08:30 – 17:00 uur / 17:30 – 20:00 uur 
Dinsdag08:30 – 17:00 uur
Woensdag08:30 – 17:00 uur / 17:30 – 20:00 uur
Donderdag08:30 – 17:30 uur / 17:30 – 20:00 uur
Vrijdag08:30 – 17:30 uur  / 17:30 – 20:00 uur
Zaterdag11:00 – 18:00 uur
ZondagWij werken uitsluitend op afspraak

 

Alle winkels